CEnergy_dusk.jpg

Návrh vjezdu a vizuální koncept areálu elektrárny /
New entrance and colour scheme for a power station

Návrh řeší umístění vjezdu do rozšiřovaného areálu elektrárny a teplárny v Plané nad Lužnicí, dopravu uvnitř areálu. Součástí projektu je rovněž barevné a grafické řešení stávajících a nově realizovaných stavebnícho objektů a celkový vzhled areálu.

 

V návaznosti na tento projekt je ve spolupráci s klientem nyní připravována optimalizace využití jednotlivých stavebních objektů, jejich stavební úpravy a úpravy interiéru.

V současné době v realizaci.

The project is is a proposal for a new entrance and amendments to the overall circulation within an existing power station, which is currently undergoing refurbishment and modernisation.

The proposal also brings an overall visual solution for the existing and newly constructed buildings, in line with the industrial character of the premises and the company´s visual style.

As a next stage of the project we are working with the client to find optimal uses for the infrastructure and buildings that are now in disuse due to changes in technology.

The project is currently on site.